R V S O F T W A R E

WhatsApp ülkemizde dahil dünyanın kullandığı iletişim uygulamalarından biri.  İnsan ihtiyaçlarının sürekli değişmesi, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte uygulamalar kendilerini sürekli geliştirerek yeniliklere kapılarını açıyorlar.  Telefonda kullandığımız WhatsApp uygulamasından görüntülü konuşma özelliğini uzun bir süredir kullanıyorduk. İş hayatında ise bize Web WhatsApp yardımcı oluyor, telefonla uğraşmadan yazışmalarımızı bilgisayardan yönetebiliyorduk. Ancak web WhatsApp bizlere görüntülü konuşma özelliği sunamıyordu.

Ancak yakın bir süreçte Web WhatsApp'tan da görüntülü bir şekilde konuşmak mümkün olacak. Yapılan açıklamalara göre yakın bir zamanda görüntülü aramaları gerçekleştirebileceğiz. 

Web WhatsApp Görüntülü Arama Nasıl Yapılır, sorusu yakında yanıtlanabilecek.  Henüz uygulamaya geçmeyen özelliğin oldukça tutulacağı ve kullanılacağı konuşuluyor. Aynı zamanda yeni bir özellik daha sunan WhatsApp, mesajların doğruluğunu kontrol etmenize imkan tanıyacak. 

Okunan çift tikin görüldüğü mesajların yanında büyüteç simgesi çıkacak, bu sayede mesajın doğruluğunu internet üzerinden direkt olarak aratabileceksiniz. Bilgi kirliliğinin  önüne geçmek için ortaya çıkan bu yeni özellik iş hayatınızla birlikte güncel hayatınızda da işinize bayağı yarayacak gibi görünüyor...

Whatsapp Destek Hattı